Start inschrijving 22 woningen Groenland

By 21 december 2018Zuytwillemsvaert

Woningmakelaardij Saelmans, KWS en Bouwbedrijven Jongen wensen u fijne feestdagen!
Om het nieuwe jaar goed in te luiden is het vanaf nu mogelijk je belangstelling kenbaar te maken voor Groenland. Het woningaanbouw is divers: 22 hoek- en tussenwoningen.

In de tweede fase van het nieuwbouwplan Park Zuytwillemsvaert verrijst Groenland. Op een toplocatie aan de Werthaboulevard en Zuid-Willemsvaart worden stijlvolle eengezinswoningen gebouwd. Rustig gelegen in een groene, waterrijke omgeving en tegelijkertijd op loopafstand van het Weerter centrum.

Inschrijven
De prijzen zijn vanaf 259.000 euro voor een tussenwoning. De prijzen van een hoekwoning beginnen bij 275.000 euro. Geïnteresseerden kunnen het inschrijfformulier invullen. Daardoor blijf je automatisch op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Klik hier om u in te schrijven