De nieuwe, praktisch ingedeelde woningen garanderen een optimaal woongemak. Veel lichtinval, een balkon en de garage onder het complex. Appartementen die grandeur uitstralen. Dit moderne appartementencomplex met drie woonlagen is herkenbaar aan de fraaie vorm. De donkere muren in combinatie met lichtere bakstenen zorgen voor een frisse, robuuste aanblik. De woningen zijn omringd door groen. Stadswonen en groen komen samen waardoor dit moderne appartementencomplex bij ieders woonwensen past.

Praktisch
De appartementen beschikken over een ruime woonkamer met ruimte voor een open keuken, twee of drie slaapkamers, een moderne badkamer, apart toilet, inpandige berging en een balkon. Door de slimme inrichting is het bijzonder prettig
wonen. De grote ramen van de vloer tot aan het plafond brengen het buitenleven in huis: zicht op de bomen in het parkje, spelende kinderen in de straten en wandelende of fietsende buurtbewoners. Lekker veel privacy en toch nooit alleen.

Extra
Als bewoner kunt u gebruik maken van de parkeerplaats in de kelderverdieping. De parkeerkelder is eenvoudig te bereiken via een inrit met trap. De elektrisch te bedienen poort leidt vervolgens naar de persoonlijke parkeerplaatsen. Het dak van de parkeerkelder is afgedekt met groen waardoor het past bij het gebouw en de omgeving.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 279.500,- v.o.n.
Status
Verkocht

Bouw

Soort
Type
appartement

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
100 m2
Perceeloppervlakte
100 m2
Inhoud
450 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Buitenruimte
balkon
Buitenruimte oppervlakte
9 m2

Bergruimte

Schuur/berging
5 m² externe bergruimte